Over mij

Mijn naam is Nadiya Mutsaers. In 2011 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond op de Avans Hogeschool Breda. Na afronding van mijn opleiding heb ik met veel enthousiasme acht jaar gewerkt bij Fysiofit Vught. In 2015 ben ik begonnen met de Master Musculoskeletale Revalidatie en heb ik gekozen voor de specialisatie Orofaciale fysiotherapie. Deze 3-jarige opleiding heb ik (met genoegen) afgerond in 2018.

Naast mijn werk als orofaciaal fysiotherapeut ben ik actief bezig met het schrijven en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Naast dat ik het zelf erg leuk vind om te schrijven lees ik ook veel over inspirerende onderwerpen op het gebied van voeding, psychologie en gezondheid.

Het is algemeen bekend dat dagelijks bewegen, rust en regelmaat en een gezond voedingspatroon zorgt voor een hoge algehele belastbaarheid. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van hardlopen, fietsen, paardrijden in de natuur, schilderen en piano spelen. Mijn ervaring is dat het soms erg lastig is om tijdig rustmomenten in te plannen. Om die reden plan ik bewust mijn rustmomenten in mijn drukke agenda in. Deze rustmomenten bestaan uit meditatie en ontspanningsoefeningen. Doordat ik zorg draag voor mijn eigen belastbaarheid door middel van een gezonde leefstijl, zorg ik dat ik meer aandacht en energie heb op mijn werk en privé.

Ik werk met veel passie en kwalitatief goede zorg staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik kijk geregeld mee bij andere zorgverleners om inzicht te krijgen in hun werkwijze. Ook blijf ik mezelf ontwikkelen binnen mijn vakgebied door geregeld cursussen te volgen, lezingen te geven en door up to date te blijven over nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.